Μαχαλεπί με Νησιαστέ ΑΜΑΛΙΑ
Υλικά
5 κουταλιές της σούπας, καλά γεμάτες νησιαστέ ΑΜΑΛΙΑ | 5 ποτήρια νερό, χλιαρό | 1 ποτήρι νερό, κρύο |
Βήμα 1
Διαλύουμε το νησιαστέ ΑΜΑΛΙΑ σε κρύο νερό και μετά αφού διαλυθεί καλά, το ρίχνουμε μέσα σε χλιαρό νερό, το οποίο είναι ήδη στη φωτιά. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Βήμα 2
Προσθέτουμε 1/4 του ποτηριού νερό κρύο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να πήξει καλά.
Βήμα 3
Το βάζουμε σε έξι πιάτα της σούπας και το τοποθετούμε στο ψυγείο, για να κρυώσει.
Βήμα 4
Σερβίρεται με τριαντάφυλλο ΑΜΑΛΙΑ και ροδόσταγμα ΑΜΑΛΙΑ.