Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα Favorites Κάντε αυτή τη σελίδα αρχική
Διανομή  
Το Καφεκοπτείον ΑΜΑΛΙΑ έχει ένα Κεντρικοποιημένο σύστημα διανομής στο οποίο οι διανομείς και οι πωλητές αρχίζουν την εργασία τους καθημερινά ξεκινώντας από την κεντρική αποθήκη που είναι στο εργοστάσιο στην Βιομηχανική περιοχή Αραδίπου στην Λάρνακα. Ο λόγος είναι ότι οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων και της επαρχίας είναι μικρές αλλά και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου με υπεραστικούς και διεθνής δρόμους βοηθούν στο πιο πάνω σύστημα διανομής. Οι πωλήσεις και οι παραγγελίες λαμβάνονται ηλεκτρονικά μέσω των υπολογιστών χεριού Η.Η.Τ. (Hand Held Terminals) με τα οποία εξασφαλίζεται η γρήγορη και ορθή λήψη πώλησης και παραγγελίας από τους πελάτες μας.

Ο στόλος της εξυπηρέτησης των πελατών μας αποτελείται από μεγάλου φορτίου αυτοκίνητα των 6 - 7 τόνων από μεσαίου φορτίου ημιφορτηγά των 4 - 5 τόνων και των μικρών και ευέλικτων για άμεσες και έκτακτες παραγγελίες, βάν των 2 - 3 τόνων. Τα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα στον χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς εμπορευμάτων με σύστημα κλιματισμού για να διατηρούνται και να μην αλλοιώνονται τα ευπαθή προϊόντα από τις ψηλές θερμοκρασίες κατά την περίοδο του Καλοκαιριού.

Καθημερινά ξεκινούν όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα προς όλους τους προορισμούς σε όλη σχεδόν την Κύπρο, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος και Αμμόχωστος (Παραλίμνι και Αγία Νάπα) και οι κατηγορίες πελατών που καλύπτονται είναι μικρές, μεσαίες και μεγάλες μεγέθους αγορές. Αλυσίδες μεγάλων Υπεραγορών, Χονδρέμποροι, Φρουταρίες, Φούρνοι, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφενεία, Μπυραρίες, Μουσικά Κλάπς κ.λ.π.