Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα Favorites Κάντε αυτή τη σελίδα αρχική
Κυπριακά Λουκούμια  
   
Τα Κυπριακά Λουκούμια ΑΜΑΛΙΑ με τις 10 διαφορετικές γεύσεις, παρασκευάζονται με τα αγνότερα υλικά και τις καλύτερες γεύσεις. 

Οι πρώτες ύλες τοποθετούνται σε καζάνια και ζεσταίνονται, κοχλάζουν φτάνουν σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες, αλλά ταυτόχρονα αναδεύονται, για την καλύτερη και πλήρη  πρόσμιξη των πρώτων υλών.  Μετά την κατασκευή, τοποθετούνται σε μεγάλα ταψιά, τα οποία ζαχαρώνονται και τοποθετούνται στη κοπτική μηχανή για να γίνουν μπουκιές και να συσκευαστούν. 

Για να διατηρηθεί το λουκούμι, πριν τοποθετηθεί στη χάρτινη συσκευασία του, μπαίνει σε σακούλι για να προστατευθεί από την υγρασία και άλλους εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να αλλοιώσουν την ποιότητα και τη γεύση γενικά του λουκουμιού. 

Οι γεύσεις που κατασκευάζονται είναι Τριαντάφυλλο, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Περγαμόν, Χρυσόμηλο (Βερίκοκο), Φιστίκι (με κομμάτια φρεσκοψημένου φιστικιού), Μαστίχα Χίου, Φράουλα και Διάφορα.