Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα Favorites Κάντε αυτή τη σελίδα αρχική
Ζαχαρώδη Συμπικνωμένα Σιρόπια  
Τα σιρόπια ΑΜΑΛΙΑ ξεχωρίζουν τόσο στην ποιότητα, όσο και στην γεύση, παρασκευασμένα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο της κατάστισης του σιροπιού και όχι απλώς της πρόσμιξης των πρώτων υλών και εμφιάλωσης. 

Τα σιρόπια ΑΜΑΛΙΑ περνούν μια χρονοβόρα και προσεγμένη παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής, η οποία γίνεται μόνο από την εταιρία μας, για αυτό ξεχωρίζουμε τόσο στην ποιότητα, όσο και στην γεύση.  Οι δύο γεύσεις Τριαντάφυλλο, το ένα με φυσικό χρώμα και το άλλο με τεχνητό, αλλά και οι δύο χωρίς συντηρητικά, κρατούν ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό μεριδίου της αγοράς λόγο της ιδιαιτερότητας που αναφέραμε, αλλά και της διαφορετική γεύσης σε σύγκριση με παρόμοια που υπάρχουν στην αγορά. 

Η Μπανάνα, το Βατόμουρο, και το Ρόδι τα οποία παρασκευάζονται επίσης με την πιο πάνω μέθοδο, δεν περιέχουν συντηρητικά και μπορούν να αναμιχθούν με παγωμένο νερό ή αεριούχο αναψυκτικό δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή γεύση και απόλαυση. Επίσης κατασκευάζουμε το Πορτοκάλι και το Λεμόνι τα οποία είναι εμπλουτισμένα με επιπρόσθετη βιταμίνη C και χυμό φρούτου.

Η δε Σουμάδα, καμάρι της σειράς των σιροπιών ΑΜΑΛΙΑ, είναι η μοναδική που παρασκευάζεται από απόσταγμα αμυγδάλου και είναι τελείως φυσική, χωρίς χρωστικές ουσίες, χωρίς συντηρητικά και με πλούσιο άρωμα ανθόνερου, προσδίδοντάς της μια μοναδική και ξεχωριστή γεύση.  Είναι το  μόνο σιρόπι που όταν αναμιχθεί με νερό πίνεται κρύο και ζεστό και είναι το μοναδικό από τα σιρόπια ΑΜΑΛΙΑ που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πάρα πολλές συνταγές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα μας.
Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση
Σιρόπι Τριαντάφυλλο Σιρόπι Τριαντάφυλλο Σιρόπι Λαϊμ Σουμάδα Σιρόπι Ροδιού Σιρόπι Μπανάνα Σιρόπι Βατόμουρο Σιρόπι Πορτοκαλάδα Σιρόπι Λεμονάδα