Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα Favorites Κάντε αυτή τη σελίδα αρχική
Tραπουλόχαρτα  


Το Καφεκοπτείο ΑΜΑΛΙΑ ΛΤΔ. είναι ο επίσημος διανομέας της The United States Playing Cards Company (USPCC) στην Κύπρο, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων τα ποιοτικά τραπουλόχαρτα KEM®, Fournier® και Bicycle®. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η εταιρεία The United States Playing Cards Company αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην παραγωγή και διανομή γνωστών και ποιοτικών τραπουλόχαρτων, ενώ αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή των πιο γνωστών τουρνουά πόκερ στον κόσμο, όπως το European Poker Tour®, το WorId Series of Poker® και το WorId Poker Tour®.

Τραπουλόχαρτα KEM®: φαίνονται και δείχνουν διαφορετικά., διότι είναι διαφορετικά. Τα τραπουλόχαρτα KEM® υπάρχουν στην αγορά από το 1935 και ήταν τα πρώτα μαζικής παραγωγής 100% πλαστικά τραπουλόχαρτα. Δεν επιτρέπουν το σημάδεμα, δε σπάνε και δε ραγίζουν, πλένονται 100% και είναι τόσο ευλύγιστα όσο και ανθεκτικά.

Τραπουλόχαρτα Fournier®: αψεγάδιαστα σχέδια στο μπροστινό και πίσω μέρος, όλα τα χαρτιά έχουν το ίδιο μέγεθος στην εντέλεια, αντέχουν στο χρόνο όσο καμία άλλη μάρκα στην αγορά και έχουν εξαιρετικά λεία υφή.

Τραπουλόχαρτα Bicycle®: έχουν το μοναδικό χαρακτηριστικό Air Cushion, το οποίο επιτρέπει στα χαρτιά να αντέχουν περισσότερο καθώς το ανακάτεμα, το μοίρασμα και το παιχνίδι γίνονται ευκολότερα.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας The United States Playing Cards Company είναι 100% ποιοτικά, ανθεκτικά και αγαπητά ανά το παγκόσμιο.

Για πληροφορίες και παραγγελίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας Επικοινωνία, ή τηλεφωνικώς στο 24 530 587 ή 24 530 847.
Tραπουλόχαρτα Kem Tραπουλόχαρτα Fournier Tραπουλόχαρτα Fournier Disney Tραπουλόχαρτα Bicycle