Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα Favorites Κάντε αυτή τη σελίδα αρχική
Προφίλ Εταιρείας  
 

ΤΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ ΠΡΙΝ .....Το Καφεκοπτείο ΑΜΑΛΙΑ ΛΤΔ ιδρύθηκε το 1948, στη Λάρνακα. Στη γνωστή στοά Αγίου Λαζάρου, ένας προοδευτικός και ευφάνταστος εμπορευόμενος, ο Χαράλαμπος Βαβατσινιώτης τόλμησε. Με χειροκίνητα μέσα τότε, ένα καβουρδιστήρι και ένα μύλο κατάφερε να πρωτοπορήσει για την εποχή του. Σε χάρτινα σακούλια διέθετε τον αγνό και μυρωδάτο καφέ ΑΜΑΛΙΑ. Η διανομή γινόταν στην πόλη της Λάρνακας με ποδήλατο προς επαγγελματίες και άλλους.


ΤΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....


Σε μοντέρνα συσκευασία διανέμεται σε χίλιους και πλέον επαγγελματίες με δίκτυο διανομής άριστα οργανωμένο σε όλες τις πόλεις: Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος και Αμμόχωστος (Παραλίμνι και Αγία Νάπα).

Χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά στον Καφέ ΑΜΑΛΙΑ επίσης είναι: Η άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης, η τέχνη από πείρα πέραν των 50 χρόνων, η προσαρμοσμένη στην πρόοδο της τεχνολογίας και τις καταναλωτικές τάσεις, η μονωτική συσκευασία και η προστασία του γνήσιου καφέ από επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Από το 1963 ως σήμερα και σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με βελτιωμένο εξοπλισμό εμπλουτίστηκε η σειρά των προϊόντων ΑΜΑΛΙΑ με νέα είδη: Συμπυκνωμένα ζαχαρώδη σιρόπια (σκουός) Τριαντάφυλλο, με φυσικό χρώμα, χωρίς συντηρητικά, Σουμάδα από απόσταγμα φυσικού Αμυγδάλου, Μπανάνα, Ρόδι, Βατόμουρο, Βύσσινο, Εξωτικά Φρούτα και όλα χωρίς συντηρητικά, Πορτοκάλι και Λεμόνι, με επιπρόσθετη βιταμίνη C.

Το 1963 τοποθετήθηκε στην αγορά η περίφημη Αφρόζα. Από το 1972 οι κορυφαίοι Ξηροί Καρποί ΑΜΑΛΙΑ, το Ανθόνερο - Ροδόσταγμα - μεγάλη ποικιλία Παραδοσιακών Λουκουμιών και το Παστελλάκι σε 10 παραλλαγές ολοκληρώνουν τη σειρά προϊόντων όλα με τη σφραγίδα ΑΜΑΛΙΑ. Με αρκετά μεγάλο κύκλο εργασιών ετησίως ο Δημήτρης Χ'Κλεάνθους και οι συνεργάτες του, φιλοδοξούν να είναι συνεχιστές της λαμπρής ιστορίας ΑΜΑΛΙΑ.